Подарък за кръщене

лв.3.85

Изкушение на ангелската нежност

Ръчно изработен подарък за гостите на Вашето кръщене

Търсите нещо изключително, което да отрази нежността и величието на кръщенето? Нашето ръчно изработено бурканче 30 мл с ароматна свещ, дървено ангелче и персонализиран етикет е създадено с любов и внимание към детайла, за да поднесе емоционално и красиво изживяване.

Въвеждайки сетивата в свят на аромати и топлина, подаръкът ни се отличава с изтънченост и елегантност. В бурканчето от 30 мл е затворена ароматна свещ, разкриваща деликатно ухание, което пленява сетивата и създава уютна атмосфера. Когато свещта гори, допринася за специалните моменти на спокойствие и размисъл.

Съдържание: Бурканче 30 мл с ароматна свещ, дървено ангелче и етикет

Добави в списъка с желания
Добави в списъка с желания

Описание

Подарък за кръщене

Бурканче 30 мл с ароматна свещ, дървено ангелче и етикет

В бурканчето от 30 мл е затворена ароматна свещ, разкриваща деликатно ухание, което пленява сетивата и създава уютна атмосфера. Когато свещта гори, допринася за специалните моменти на спокойствие и размисъл.

Като допълнение към вашия подарък се поставя дървено ангелче, символ на защита и благословия. Ръчно изработено с усърдие, ангелчето придава уникалност и топлина на подаръка. То стои като невидим страж над детето, напомняйки за неговото възвишено начало и нежния път, който предстои.

* При поръчки над 20 бр. - цена 3,20 лв/бр.

Топлина за специалните моменти

За да направите този подарък още по-специален, ние създадохме персонализиран етикет, на който може да бъде отпечатано името на кръщаваното дете, дата на събитието и/или вашето послание от сърце. Този етикет придава уникалност и личен завършек на вашия подарък, правейки го незабравим спомен за специалния ден.

Този ръчно изработен подарък за кръщене се превръща във визуално и душевно изкушение, което съчетава аромат, символика и индивидуалност. Вдъхновен от нежността на ангелите и топлотата на специалните моменти, той е истинска нежност, предадена във всеки един детайл.

Допълнителна информация

Тегло 30 гр
Размери 4.5 × 3.5 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.