Моливник

лв.8.00лв.11.00

Моливник

Нестандартен подарък за любимия учител. Дървена кутия моливник с възможност за поставяне на снимка. Декоративните елементи могат до се оцветят от детето с фулмастри

Дървената кутия моливник с възможност за поставяне на снимка е стилен и практичен аксесоар, който комбинира функционалността на моливник и рамка за снимка. Тя предлага удобно пространство за съхранение на моливи, маркери, химикали и други писалки, като същевременно ви позволява да добавите персонален щрих към своята работна маса или полица.

Кутията притежава естествен и изискан вид, който се вписва във всяко интериорно пространство. Освен това, кутията е изработена от висококачествен материал, който е устойчив на износване и ще ви служи дълго време.

Добави в списъка с желания
Добави в списъка с желания

Описание

Моливник

Нестандартен подарък за любимия учител. Дървена кутия моливник с възможност за поставяне на снимка.

Дървената кутия моливник е перфектното решение за всички любители на изкуството и организацията. Тя предлага уникална комбинация от функционалност и персонализация, като ви дава възможност да поставите снимка по ваш избор върху капака.

Кутията е изработена от висококачествено дърво, което й придава естествен и елегантен вид. Вътрешността на кутията е разделена на различни отделения, които ви позволяват да организирате и съхранявате моливи, химикали, гуми и други писалки по желание. Този удобен дизайн ви позволява да намерите нужния си инструмент бързо и лесно, без да изпускате време в търсене.

Но най-вълнуващата част на тази кутия моливник е възможността за поставяне на снимка. Без значение дали сте професионален художник, студент или просто обичате да съхранявате специални спомени, тази функция ви дава възможността да придадете на кутията личност и да я направите уникална. Можете да поставите снимка на любим човек, пейзаж или дори ваша собствена творба, която да ви вдъхновява всеки път, когато отворите кутията.

За първия учебен ден

Тази дървена кутия моливник е идеалният подарък за всички творчески души, които ценят красотата на ръчната изработка и персоналното изразяване. Независимо дали я използвате за свои лични нужди или я подарявате на някого специален, тази кутия моливник ще бъде ценен аксесоар, който излъчва индивидуалност и стил.

Закупете дървената кутия моливник с възможност за поставяне на снимка и се насладете на красотата и практичността, които тя предлага. Организирайте своите инструменти със стил и вижте как творчеството ви се задълбочава и вдъхновява.

Допълнителна информация

Тегло 120 гр
Размери 12 × 10 см
Моливник

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.